Innlegg 2019

 

Styret kan etter sist møte, opplyse følgende:

Vi har hatt en prøveperiode med et nytt vaktmesterfirma til bl.a. ut- og innkjøring av søppeldunkene.  Med en justering av avtalen som gjaldt spyling av søppelrommet, valgte styret å fortsette med dette firmaet.   Det samme firmaet skal spyle kjellergarasjen, og styret har bedt om at vasken gjøres i løpet av november. 

Høstens ventilasjons- og gasskontroll er overstått.  På grunn av at gasskontrollen tar en del lenger tid, vil det ikke være mulig å holde samme tidspunkt for begge, men vi anser likevel som en fordel at de er her de samme dagene.    Når det gjelder ventilasjonskontrollen, minnet kontrolløren om at det er to innstillinger på boksen i entrèen.  Grønt er til sommerbruk, og gult til vinterbruk.

 Utekranene vil i utgangspunktet bli stengt i overgangen oktober/november, men temperaturen vil være avgjørende for når det skjer. 

Styret takker for godt frammøte på dugnaden den 18. september.  Arbeidet som var planlagt av hagekomitèen, ble gjort på beste måte. 

Beboerne i nr. 31 som vil bli mest berørt av utbyggingen i Vindmøllegangen 16, har hatt et foreløpig møte med utbyggeren.  Bygget vil bli oppført i henhold til den opprinnelige reguleringsplanen, dvs omtrent samme «fotavtrykk» som eksisterende bygg.  Hvis det er solgt 10 leiligheter, vil rivingen starte i januar 2020, deretter betongarbeid i ca. 4 måneder, og bygget skal være endelig ferdig sommeren 2021.  

Styret, 23. oktober 2019

Blikkplatene våre fortsetter å «boble», og det er i den senere tid oppdaget mange nye felter.  Styret vil innstendig minne om at hvis dere oppdager nye felter, må dere sende en beskrivelse til styret hvor skaden er, og helst med bilde. 

Styret vil også minne om dugnaden førstkommende mandag den 16. september kl. 17.00.  

Styret, 10. september 2019

Garasjeporten "lever sitt eget liv"  for tiden, og åpner seg til stadighet.  Vil dere vennligst  sjekke om dere har en portåpner som ligger i klem  slik at den hele tiden sender signal om åpning av porten.  
 
Styret, 7. september 2019
 
Hei.
 
Det er kommet inn en melding om at en gjest som var på besøk i sameiet vårt i går kveld, ble frastjålet sin el-sykkel.  Sykkelen sto parkert utenfor blokk nr. 35.  Dette til advarsel for oss andre om at det er lurt på ikke plassere syklene så eksponert i de mørke høstkveldene og -nettene som ligger foran oss.
 
9. september 2019 
Åse 

 

 

Vi har fått bekreftet både fra Ventec og Try Rør at de kommer tirsdag 1. okt - torsdag 3. okt for å gjennomføre den årlige kontrollen/servicen. 

 

Det vil bli tilsvarende opplegg som i fjor, der de jobber fortløpende fra leilighet til leilighet (bygg 31 -> 35). Vi må derfor i utgangspunktet være tilgjengelige (7:30-15:30). Særlige ønsker/behov kan meldes til Jorunn i styret  (tlf. 936 56 089). Dette bør gjøres i god tid før de kommer, da hun videresender en oversikt til firmaene.

 

Styret, 27. august 2019

 

 

verstått sommer.  Bortsett fra juni med mye regn, har det vært mange gode varme dager, og nok en sommer fikk elva etter hvert en god badetemperatur.  Sommeren går bare så altfor fort, og det merkes allerede at kveldene er mørkere og sola tregere til å komme opp over Hamreheia.  Styret har hatt sitt første «høstmøte»: 

 Gjesteparkeringen

De fleste har vel observert at gratis parkering er redusert til 1 – en – time.  Vi antar at dette vil hjelpe slik at det ikke alltid er fullt/nesten fullt på parkeringsplassen.  Vi håper ikke det byr på så store problemer selv om noen må flytte bilen i løpet av et besøk.  Det er jo bedre at det er plass til å parkere enn motsatt.  Vi håper også at parkeringsselskapet vil følge med. 

 Vindusvask

Det er bestilt utendørs vindusvask som skal gjennomføres i løpet av kort tid.  Vaktmesteren har fått beskjed om at vi må vite datoen et par dager før slik at vinduene blir lukket og persiennene er oppe. 

Dugnad

Det blir dugnad den 16. september kl. 17.  I hovedsak blir gjøremålene luking og stell av planter og busker før vinteren. 

 Kontakt med vaktmester

Da det er mange nyinnflyttede i sameiet i løpet av de siste årene, vil styret minne om at hvis det er noe som ønskes tatt opp med vaktmester, skal kontakten alltid gå via en i styret. I tilfelle, send helst en mail, eventuelt ring til en av oss, så formidler vi henvendelsen. 

Styret, 22. august 2019 

 

Garasjeporten

Som dere sikkert ble oppmerksom på, var garasjeporten ute av drift sist helg.  Den ble reparert mandag morgen, og det viste seg at fotocellen var skadet.  En sannsynlig årsak kan være at noen har vært borti den. 

 

Vi ber dere være oppmerksomme på at fotocellen har en utsatt plassering, dvs. ca. 50 cm over gulvet på venstre side av porten ved utkjørsel.  Hvis noen skulle være så uheldig å skade den, ber vi om at styret blir informert straks, da det ikke er ønskelig at porten blir stående ulåst lenger enn nødvendig.     

 

Sameiemøtet 2019

Som tidligere opplyst, er datoen for årets sameiemøte 24. april 2019 kl. 18.00.  Gro Eikeland har vært så vennlig å stille et lokale i Nodeviga som tilhører Vest-Agdermuseet, til disposisjon.  På denne internettadressen kan dere se hvor lokalet befinner seg: 

https://www.vestagdermuseet.no/odderoya/kontakt-oss/

 

Eventuell parkering må skje på brygga utenfor Sjøsport i Nodeviga, men Gro opplyser at det er begrenset med parkering.  Det er derfor fint om flest mulig sykler eller går, eventuelt slår seg sammen i biler.  

Styret, 6. mars 2019  

 

Bildet:  Brygga den 1. februar i år.  Vi håper det var årets vinter.    

  

 

 

1, Bobler i blikkplater

 

Steder med bobler i blikkplatene som ikke var ferdig reparert, ble utbedret før jul 2018.

 

 

 

Vi er nå inne i garantitiden, og styret ber derfor alle beboerne om å sjekke egne terrasser og områdene rundt for eventuelle nye skader.  Garantien gjelder i to år til, men uansett når nye bobler oppdages, er det viktig at det blir gitt beskjed til styret så raskt som mulig etter at de er funnet.  

 

 

 

Styret ønsker at dere helst sender beskjed via e-post.  Det må gå fram nøyaktig hvor skaden er, og det er fint hvis dere sender med et bilde. 

 

 

 

 

 

2.  Sameiemøtet 2019

 

Datoen er satt til 24. april 2019.  I år må vi finne nytt lokale til møtet.  Dere vil senere få beskjed om hvor det skal være.

 

 

 

3.  Avfallssortering

 

Etter mengden å bedømme, har sorteringen av plast vært en suksess.  Styret vil likevel minne om viktigheten av sortering.  Blant annet skal elektrisk utstyr ikke legges i restavfallet, men leveres som spesialavfall til salgssteder for elektrisk utstyr eller til søppelfyllinger.   

 

 

 

Renovasjonsutgiftene øker stadig, og hvis vi passer på å forholde oss til sorteringsplakatene som henger på veggene i søppelrommet, kommer det hele sameiet til gode. 

 

 

 

(Vi gjør oppmerksom på at søppel som leveres til fyllingene, heretter skal leveres i gjennomsiktige plastsekker.  Sorte sekker er ikke lenger tillatt, men de gjennomsiktige fås ved passering vaktbua på fyllinga .)

 

 

 

Styret, 18. januar 2019 

 

 

 

 

 

 

Fredag 4. januar 2019 skal det monteres en reduksjonsventil i det tekniske rommet.  I den anledning vil vannet blir stengt fra 

ca. kl. 9 og en time framover.  

 

Styret, 2. januar 2019  

Nyeste kommentarer

14.10 | 10:21

Hei ble dampbåten ds Skjærgaard bygget her og satt inn i rute på Flekkerøy i 1904.Finner ikke bilde og navn på eier av den

07.07 | 11:26

Kjære gode Åse, takk for de flotte bildene, fra dugnaden og det hyggelige selskapet med reker i garasjen. Veldig hyggelig gjordt av deg!

31.07 | 15:56

Hei. Så moro å lese historien fra min barndoms oppvekststed,Lahelle. I Østerveien 8 ble både mamma og jeg født. Takk.

20.12 | 11:36

Hei Åse.
ville bare ønske deg og Tom e3n riktig God Jul.
Klem fra Vilma og Roy og Ein Hanndhund i band